Skip to main content

Block Revisionsbyrå söker nu en revisorsassistent till vårt kontor i Kramfors.

Block Revisionsbyrå AB är en revisionsbyrå som satsar på engagemang, trygghet och kvalitet.

Vi söker nu en revisorsassistent till vårt kontor i Kramfors som söker en arbetsplats där individerna ges utrymme att utvecklas och nå sina personliga målsättningar.

Kvalitet har alltid varit viktigt för oss och vår grundare Kristofer Block är en av revisionssveriges populäraste föreläsare i segmentet för små- och medelstora revisionsbyråer.

Vi har de senaste åren lyckats skola fram assistenter som samtliga skrivit och klarat revisorsexamen på första försöket samtidigt som ungefär hälften av alla tentander inte klarar provet. Detta gör oss unika och en fantastisk miljö för dej att fortsätta utvecklas där väldigt få motsvarande arbetsgivare lyckas coacha sina assistenter att klara provet.

Dina arbetsuppgifter består av att biträda till våra tre auktoriserade revisorer. Du kommer även få lära dig löpande bokföring, att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Detta för att kunna ha en bra förståelse för att kunna bli en duktig revisor.

Vi har även ett systerföretag som arbetar med utveckling av systemstöd för kvalitetsarbete via produkten ISQMonline. Därför finns det även möjligheter att få nyttja ditt digitala intresse för automatiserade processer och effektiva arbetsmetoder. Vår revisionsgrupp arbetar i systemets support och utbildar även i programmet. Det kommer därför även vara en del av dina arbetsuppgifter.

Arbetet kräver en viss stresstålighet samt förmåga att klara av på förhand bestämda deadlines. Arbete i grupp men även självständigt arbete under handledning.

Vi arbetar med inlärning genom att assistenter får praktisk erfarenhet under vägledning. Genom att få svårare arbetsuppgifter lär vi oss att hantera nya uppgifter och får genom kontinuerlig feedback stöd för att kontinuerligt förbättras.

Vi är en arbetsgivare som tror på frihet under ansvar. Som junior medarbetare har du tydliga ramar att förhålla dej till men så snart du visat att du klarar av att arbeta självständigt ökar även din personliga frihet.

Vi tror även på ett liv på sidan om revisorsyrket. Därför har vi infört 6 timmars arbetsdag på fredagar så alla får en lång helgledighet. Sommartid har vi 34 timmars arbetsvecka.

Sist men absolut viktigast är att du har en god social kompetens om passar in i vår företagskultur och arbetslag. Vi är ett tajt och familjärt företag som bryr oss om varandra och ställer upp för varandra. Vi engagerar oss i våra kollegor och kunder för att alla ska kunna växa tillsammans.

3 årig högskoleutbildning med möjlighet att bli auktoriserad revisor är meriterande men saknas enstaka kurser kan vi ge stöd för att slutföra de akademiska kraven enligt lärandemålen 1-5 för att bli auktoriserad.

Ansökande utan någon eftergymnasial utbildning göra sig icke besvär att skicka in en ansökan till denna tjänst.

Kollektivavtal med Unionen finns. 

Skicka in din ansök till:
Kristofer Block
kristofer@block.nu