Block Revisionsbyrå förstärker sitt Kramforskontor och söker

REDOVISNINGSKONSULT och REDOVISNINGSASSISTENT

Redovisningskonsult

Du har en utbildning till civilekonom, en kvalificerad yrkesutbildning till redovisningsekonom eller erfarenhet från liknande anställningar tidigare. 

Redovisningsassistent

Du har som minst en gymnasieutbildning och är en allmänt driftig, hängiven person som även är intresserad av ekonomi, företagande och redovisning.

Att arbeta på en revisionsbyrå ställer stora krav på dina egenskaper. Lagar och regler förändras ständigt, samtidigt som nya tekniska lösningar ställer krav på förändringsförmåga. Det är därför viktigt, att du gillar ett högt tempo och uppskattar att få vara med och göra skillnad.

Båda jobben innehåller bl.a. arbete med projekt, som innebär att hinna slutföra bokslut, årsredovisningar och deklarationer innan bestämda deadlines. Egenskaper som stresstålighet, förmåga att planera din egen tid och att hålla deadlines premieras därför.

Det är även viktigt, att du har en god social kompetens. Ett av våra ledord är Engagemang. Vi förväntar oss att du har förmågan att förstå våra kunder och deras verksamheter och viljan och ta initiativ till nya kontakter. 

Din arbetsplats är vårt kontor i Kramfors. En del av arbetet utför vi på plats ute hos våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten är det därför en förutsättning, att du har B-körkort. 

Vill du vara med i vårt framgångsrika team?

Vi tar gärna emot din ansökan via mail kristofer@block.nu

Sista ansökningsdag är 31 oktober.

Vill du veta mer om tjänsten, ring Kristofer, 070 – 555 36 33

Block Revisionsbyrå är en revisions- och redovisningsbyrå med kontor i Kramfors och Sollefteå. Vi strävar ständigt efter att vara marknadens bästa aktör och erbjuder helhetslösningar, där kundens behov inom redovisning och ekonomisk rådgivning står i fokus. Vi är samtidigt ett ungt företag, där det finns utrymme att vara med och påverka vår gemensamma inriktning och framtid.

Block Revisionsbyrå

Kungsgatan 10, 881 30 Sollefteå Tel 0620 69 90 00
Kontorsvägen 2, 872 31 Kramfors Tel 0612 71 64 40

Våra kontor har öppet, måndag – torsdag 8-15 , fredagar 8-12 .