Skip to main content

Vi söker redovisningsassistent

Detta är arbetet för dej som söker en arbetsgivare som ständigt strävar efter att vara bäst och som genom det ger dig som arbetstagare möjlighet att ha ett utvecklande och roligt arbete.
 
Block Revisionsbyrå är en revisions- och redovisningsbyrå med kontor i Kramfors och Sollefteå. Vi är en så kallad kombibyrå som tillhandahåller tjänster inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Vi anser oss vara kvalitetsbyrån på de orter vi verkar på samtidigt som vi varit tidiga med att anamma den digitala utvecklingen som skett de senaste åren i branschen. Vi leder utvecklingen och utbildar andra revisorer och byråer i landet i kvalitetsfrågor.
 
För oss är det oerhört viktigt att du har en social kompetens och att du fungerar i vårt arbetslag. Egenskaper som lojalitet och glädjen att få gå till en arbetsgivare som satsar på dej är premierande.
 
Du har som minst en gymnasieutbildning och är en allmänt driftig, hängiven person som även är intresserad av ekonomi, företagande och redovisning.
 
Jobbet innehåller bl.a. arbete  med bokföring, löner och skattedeklarationer som ska utföras innan bestämda deadlines. Egenskaper som stresstålighet, förmåga att planera din egen tid och att hålla deadlines premieras därför.
 
Idag är mycket av arbetet som redovisningsassistent digitaliserat och delvis automatiserat. Därför är det viktigt för oss att du har god datorvana och kan lösa och förstå samband och använda de flesta standardiserade programvaror.
 
Ett av våra ledord är Engagemang. Vi förväntar oss att du har förmågan att förstå våra kunder och deras verksamheter och viljan och på sikt kunna ta initiativ till förbättringar i redovisningen för våra kunder.  
 
Ett annat av våra ledord är Kvalitet. Vi prioriterar alltid kvalitet före lönsamhet hos oss. Detta innebär bland annat att vi satsar stora resurser på att utbilda våra anställda i redovisnings- och skatteregler. Det är inget krav för oss att du har eftergymnasial utbildning på plats men du ska ha en vilja och engagemang till ständigt lärande och utvecklande.
 
Vi tror på att våra anställda är vår viktigaste resurs och därför vill vi att de ska ha ett arbetsklimat där tid ges för reflektion och återhämtning. Vi har därför mer frikostiga arbetstider än vad som traditionellt tillämpats i branschen. Detta innebär inte att vi inte ställer krav på våra anställda. Våra krav är dock begränsade till att vi förväntar oss att du ger ditt bästa och ställer upp på din arbetsgivare de timmar du är på arbetet.
 
Din arbetsplats är vårt kontor i Kramfors.
 
Tidigare erfarenhet från redovisning är meriterande men inget krav.
 
Slutligen. Dina egenskaper är viktigare för oss än att du har tidigare erfarenheter att visa upp. Många av våra bästa konsulter har vi lärt upp från grunden.
 
Vill du vara med i vårt framgångsrika team?
 
Kollektivavtal finns. Individuell lönesättning.
 
Vi tar emot dina frågor och ansökan via mail info@block.nu