Skip to main content

Block Revisionsbyrå satsar på hälsa och välbefinnande

Vågar du sätta upp mål i livet? Vad krävs för att du ska orka prestera på topp? Hur påverkar oss stress egentligen? Hur hittar man balans i livet? Och hur undviker man att hamna i utbrändhet?
De flesta av oss ställs nog förr eller senare inför någon eller några av dessa frågor. Hos oss på Block Revisionsbyrå tar vi dessa frågor på största allvar. Vi gör bl.a. en stor satsning på vår personal, där träning på arbetstid är ett av inslagen.

After work
Som ett led i vår hälsosatsning vill vi nu bjuda våra kunder på ett givande after work med buffé och föreläsning, onsdagen den 20 februari kl. 18.00 på Hotell Hallstaberget i Sollefteå. 

Efter buffén berättar föreläsaren, triathloncoachen och idrottsprofilen Clas Björling om sina erfarenheter, om vikten med målsättningar och om hur man plockar ut det bästa ur individen, utan att hälsan behöver ta stryk. Han har också upplevt fasorna med utbrändhet och tipsar nu om hur man tar sig tillbaka eller, ännu hellre, undviker att hamna där.
Läs mer om Clas Björling på hans hemsida, clasbjorling.com.

Anmälan
Anmäl dig/er till vårt after work genom att ringa till något av våra kontor eller maila till info@block.nu.

Sista anmälningsdag: 13 februari. 
För våra kunder och för deltagarna i Block Race Team* är evenemanget gratis. 

Avgiften för övriga är 150 kronor inkl. buffé.

Det finns plats för 200 personer i föreläsningssalen och det är ”först till kvarn” som gäller.
Vi håller platserna för våra kunder fram till 6 februari.
De 100 första som anmäler sig får en träningströja eller mössa/pannband.

Välkommen!

* Block Race Team
är namnet på våra nybildade träningsgrupper för motionärer som vill lite mer med sin träning.  Teamet är indelat i grupper för cykel, löpning, simning och skidor och deltagarna har individuellt satt upp tydliga mål för 2019. Syftet är att ha roligt med det man brinner för och att få göra det tillsammans med likasinnade.